Welkom bij de Camping des Portes du Trièves

Deze website gebruikt cookies.
Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming
worden cookies als persoonsgegevens beschouwd.
U wordt hierbij verzocht om met het gebruik van cookies in te stemmen.

Camping Municipal *** Les Portes du Trièves - Monestier de Clermont

Privacy :: Camping Municipal *** Les Portes du Trièves - Monestier de Clermont

Preambule

De gemeente Monestier-de-Clermont, gevestigd aan 103 Grand Rue - FR 38650 Monestier-de-Clermont, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Mevr. RIONDET Chrystel
Mairie de Monestier-de-Clermont
103 Grand Rue
FR 38650 Monestier-de-Clermont
+33 4 76 34 01 24
http://monestierdeclermont.fr

Mevr. RIONDET Chrystel is de Functionaris Gegevensbescherming van de gemeente Monestier-de-Clermont. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die wij verwerken

De gemeente Monestier-de-Clermont verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Wij kunnen uw persoonsgegevens voor de volgende doelen verwerken

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Om u onze diensten te verlenen

Geautomatiseerde besluitvorming

De gemeente Monestier-de-Clermont neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe en hoe lang lang we persoonsgegevens bewaren

De persoonsgegevens worden bewaard:

  • In de MySQL database op de webserver en in de back-ups daarvan.
  • Op de harde schijven van de werkstations op het kantoor van de gemeente Monestier-de-Clermont en in de back-ups daarvan.

De gemeente Monestier-de-Clermont bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

De gemeente Monestier-de-Clermont verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze relatie met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De gemeente Monestier-de-Clermont gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Bij het bezoeken van pagina's waar content van sociale media weergegeven wordt, zoals Facebook, YouTube en Twitter (..), kunnen deze sociale media cookies of tracers plaatsen.

Meer lezen over cookies.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door de gemeente Monestier-de-Clermont en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, kunnen wij u vragen een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy kunt u in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart maken. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

De gemeente Monestier-de-Clermont wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De gemeente Monestier-de-Clermont neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gemeente Monestier-de-Clermont heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Versleuteling van e-mailadressen op de websites.
  • Brute Force Monitor voor onrechmatige inlogpogingen op de webserver.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • SpamAssasin antispam filter op de server voor inkomende e-mails.
  • Firewall en antivirus de werkstations op het kantoor van de gemeente Monestier-de-Clermont.

Camping met label Toerisme en Handicap

Erkende camping
Toerisme en Handicap

Gratis WiFi Internet

Gratis Internet
Zone WiFi

Code QR à flasher

Camping Municipal ***
Les Portes Du Trièves
22 Chemin des Chambons
38650 MONESTIER DE CLERMONT
Tel : +33 4 76 34 01 24
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.